fbpx

Factoring zzp

Als u als zzp’er een overeenkomst aangaat, krijgt u altijd te maken met een betalingstermijn. Als er niks is vastgelegd geldt er altijd een standaard termijn van 30 dagen. Als zzp’er bent u natuurlijk afhankelijk van al het inkomen dat u krijgt, waardoor 30 dagen soms een te lange periode kan zijn om op uw geld te wachten. Is dit bij u het geval? Dan hebben wij bij Factor Finder dé oplossing voor u. Wij zorgen er namelijk voor dat u direct geld op uw rekening krijgt. Door investeren of uw vaste laten betalen is ineens een stuk gemakkelijker geworden.

Vergelijk factoring zzp partijen

Bij Factor Finder krijgt u de mogelijkheid om diverse partijen met elkaar te vergelijken, die uw facturen graag voor u betalen. Hierdoor bent u ook zeker van het beste aanbod. Maar wat zijn precies de kosten factoring voor zzp? De factormaatschappij rekent een klein percentage van de factuur als kosten voor de factoringdienst. De kosten voor zzp liggen ongeveer tussen de 3% en 6%. Dit betekent dat u voor een klein percentage aan kosten het geld direct uitbetaald krijgt.

De voordelen van factoring voor zzp’ers

Benieuwd naar de voordelen van factoring voor zzp? Wij sommen dit graag nog even voor u op:

  • Geen sprake van de wettelijke betalingstermijn
  • U ontvangt snel uw geld
  • U kunt direct door investeren
  • Goede onderhandelingspositie
  • Het goedkoopste aanbod

De beste deals voor u als zzp’er

Heeft u interesse in een partij die uw facturen voor u betaalt zodat u direct uw geld ontvangt? Factor Finder helpt u graag bij het vinden van deze partij. Voer uw wensen in en wij matchen u de beste partijen. Vraag nu een gratis offerte aan of neem even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.