fbpx

Factoring voor het MKB

Wenst u dat u niet meer lang hoeft te wachten totdat uw facturen betaald worden? Dan is factoring voor mkb een goed idee. Bij Factor Finder zorgen we ervoor dat u meerdere offertes krijgt van factoringmaatschappijen. Zo ontvangt u uw geld sneller dan dat u op het wettelijke betaaltermijn moet wachten. De wettelijke betalingstermijn van 30 dagen is hier niet meer aan de orde en u krijgt zelfs binnen 24 uur al uw geld. Het enige wat u hoeft te doen is op zoek naar de juiste partij. En daar helpt Factor Finder u mee! Wij zorgen namelijk voor diverse geschikte partijen, die u vervolgens een aanbod doen. U kunt zelf de meest geschikte partij uitkiezen.

Factoring voor mkb

American factoring is de meest geschikte vorm voor mkb. Dit is namelijk erg flexibel. Elke factuur kunt u verkopen aan de factormaatschappij, zodat u hier snel voor ontvangt. Maar wat zijn precies de kosten voor factoring voor mkb? Het tarief voor mkb factoring ligt tussen de 1% en 4% afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de betaaltermijn en de kredietwaardigheid van de debiteur. U hoeft niet meer te wachten totdat uw klant uw factuur betaald. De factoringmaatschappij zorgt voor de betaling van uw factuur en handelt het daarna met uw klant af. factoringmaatschappij zorgt voor het debiteurenbeheer. Omdat er erg veel factoringmaatschappijen bestaan, adviseert Factor Finder u graag hierin. Vraag een offerte aan en we gaan voor u aan de slag. U ontvangt namelijk meerdere offertes van partijen, waardoor u de maatschappijen eenvoudig kunt vergelijken. Factor Finder geeft u graag inzicht in de beste deal. Vraag daarom direct een offerte aan en vergelijk.

Voordelen van factoring voor mkb

Factoring heeft veel voordelen voor uw mkb bedrijf. De voordelen hebben wij even voor u opgesomd:

  • Geen betalingsrisico
  • Ontvang direct uw geld
  • U hoeft niet te wachten tot het eind van de betalingstermijn
  • Geen cashflow problemen
  • Het beste aanbod

Meer weten over mkb factoring?

Mkb factoring is een goede oplossing voor eventuele betalingsproblemen binnen uw bedrijf. Wij zorgen voor een aantal goede partijen die u kunnen helpen. Wilt u eerst meer weten over mkb factoring? Volg ons ook op social media zodat u altijd op de hoogte bent van alle laatste trends en ontwikkelingen omtrent factoring.